Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010

Ξένοι στον τόπο του… σερίφη Μιχάλη!

Ο… σερίφης - υπουργός ΠΡΟΠΟ Μιχάλης Χρυσοχοϊδης «μάντρωσε» σε ένα πεζοδρόμιο τους κατοίκους του 6ου διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων, που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για την υποβάθμιση της περιοχής τους, υπό το φόβο των δήθεν προοδευτικών αριστεροκουλτουριάρηδων! Διαβάστε το υπόμνημα των κατοίκων μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας:

Kύριε Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη Μιχαήλ Χρυσοχοΐδη,

Η απλή , πρωτόλεια κίνηση αγανακτισμένων και αδικημένων πολιτών της περιοχής της Πλατείας Αμερικής, της Κυψέλης και των πολιτών ολόκληρου του 6ου διαμερίσματος Αθηνών, αισθάνεται την ανάγκη από τη μια πλευρά να σας ευχαριστήσει γιατί σύμφωνα με τους κανόνες της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και των Ανθρώπινων δικαιωμάτων μας, πραγματοποιήσαμε με ασφάλεια την συγκέντρωση διαμαρτυρίας μας, στις 24/2/2010 ώρα 19.00μ.μ, αρνούμενοι την καταδίκη να ζούμε σε μια γκετοποιημένη, υποβαθμισμένη και ξένη για' μας περιοχή, σαν πολίτες τρίτης κατηγορίας.

Θέλοντας όμως να μη δυσαρεστήσετε, ή μήπως φοβούμενος και εσείς τις θηριώδεις αντιδράσεις, το σκληρό και απάνθρωπο μένος κάποιων άναρχων και κάποιων προοδευτικών δήθεν συνανθρώπων μας που παίζουν με τις ευαίσθητες έννοιες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ελευθερίας, του αντιρατσισμού, του δικαιώματος να ζει κανείς με αξιοπρέπεια στη γειτονιά του, μας απαγορεύσατε να διαμαρτυρηθούμε στην πλατεία μας!!!!!

Μας αποκλείσατε σε ένα πεζοδρόμιο να εκδηλώσουμε ειρηνικά την δυσφορία μας για τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας και για την πλήρη εγκατάλειψή μας από το Δήμαρχο Αθηναίων και από όλα τα συναρμόδια υπουργεία γι’ αυτά τα προβλήματά μας!!!

Ακούστηκαν και ακραίες φωνές, συνθήματα που και εμάς τους ίδιους μας δυσαρέστησαν, αλλά να ξέρετε ότι οι αντοχές γι΄ αυτήν την άδικη συμπεριφορά σας απέναντί μας έχουν ξεπεράσει τα όρια.
Ζητούμε λοιπόν την προστασία σας!!!!

Τώρα όπως εξαγγείλατε, ξεκινάτε τις προσωπικές επαφές σας με επιτροπές από διάφορες γειτονιές!! Θα θέλαμε, να είχαμε την τιμή να συνομιλήσουμε μαζί σας και να καταλάβετε ότι κατ’ αρχήν σε ένα τόσο μεγάλο δημοτικό διαμέρισμα, σαν το 6ο, η ελληνική οικονομία, ο πολιτισμός, οι περιουσίες μας, η ελληνική ταυτότητα έχουν χαθεί παντελώς και βασιλεύει η παραοικονομία και η παρανομία που σαν κυβέρνηση θέλετε να πατάξετε!!!!

Ζούμε σε τραγικό τέλμα, με την εγκληματικότητα σε έξαρση, την πορνεία, το εμπόριο ναρκωτικών και την επισφαλή Δημόσια Υγεία!!!

Ζητούμε την δυνατότητα να σας παραθέσουμε τα προβλήματά μας και να βρούμε τη λύση τους!!!
Περιμένουμε τη θετική ανταπόκρισή σας!!

Με εκτίμηση,
Κίνηση πολιτών του 6ου διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου