Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Επιχείρηση καθαρισμού και απολύμανσης πολυκατοικίας λαθρομεταναστών

Επιχείρηση καθαρισμού και απολύμανσης των κοινόχρηστων χώρων πολυκατοικίας στην περιοχή του Κεραμεικού πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων μετά από εντολή του Δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο σειράς παρεμβάσεων του Δήμου Αθηναίων σε κτίρια της πόλης, με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, την αρμόδια Διεύθυνση της Νομαρχίας Αθηνών και με την παρουσία Εισαγγελέα.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 20 εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων με τον απαραίτητο εξοπλισμό υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Καταστημάτων και Ασφάλειας της Πόλης Ανδρέα Παπαδάκη.

Σε δηλώσεις του ο κ. Παπαδάκης, μεταξύ άλλων, τόνισε: "Αντιμετωπίζουμε άλλη μια ανθυγιεινή εστία για τη δημόσια υγεία, μετά από συντονισμένη παρέμβαση του Δήμου Αθηναίων, της Νομαρχίας και της Ελληνικής Αστυνομίας. Στην πολυκατοικία αυτή διαμένουν πολλοί μετανάστες και ο χώρος έχει μετατραπεί σε εστία μόλυνσης. Ο Δήμος Αθηναίων συνεχίζει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει, με απόφαση του Δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε παρόμοιες ανθυγιεινές εστίες, επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία".
πηγή
Και να ήταν η μόνη πολυκατοικία με λαθρομετανάστες
που είναι εστία μόλυνσης;
Υπάρχουν δεκάδες πίσω από την Ομόνοια.
Η φυματίωση θερίζει όπως και η ψώρα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου