Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Δημοσιογράφος κατά Ψαριανού

Δ. Κ.

Καβγάς ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα σε ένα δημοσιογράφο και το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γρηγόρη Ψαριανό, και μάλιστα έξω από την πόρτα της Ολομέλειας και τη στιγμή που ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος, μας έλεγε από το βήμα ότι «το πάγωμα των συντάξεων δεν είναι καινούργιο μέτρο, αλλά ένα μέτρο που αποφασίστηκε από το Δεκέμβρη».

Την ίδια ώρα, ένας δημοσιογράφος προσπάθησε να ανοίξει λιγάκι την πόρτα της Ολομέλειας στο πλάι, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός που ήταν δίπλα να κοντέψει να πάθει από το φόβο του «καρδιακό επεισόδιο».

«Πού πάτε κύριε;» ρώτησε ο αστυνομικός, χωρίς, όμως, να γίνει καν αντιληπτός από το συνάδελφο που προσπαθούσε να δει πώς είναι η αίθουσα από τη μικρή χαραμάδα της πόρτας.

Και τότε ο αστυνομικός έγινε ταύρος εν υαλοπωλείο.

«Δεν άκουσες, ρε», του είπε σε έντονο ύφος, και αυτή τη φορά τον πιάνει από τον ώμο για να τον απωθήσει.

(Εκείνη την ώρα έβγαινε από την αίθουσα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ).

«Είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια του χώρου», προσπάθησε να καλύψει τον αστυνομικό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας το δημοσιογράφο να βγει από τα ρούχα του.

«Εσείς που είστε βουλευτής κόμματος της αριστεράς το λέτε αυτό; Εσείς που φάγατε το πεζοδρόμιο με το κουτάλι, παίρνετε το μέρος του κυρίου, από τη στιγμή που είδατε, μάλιστα, ότι και με έσπρωξε και στον ενικό μου μίλησε», είπε στο βουλευτή και λόγο το λόγο οι φωνές τους ακούστηκαν μέχρι και την Ολομέλεια, όπου ο Λοβέρδος εξηγούσε γιατί δεν θα αυξηθούν οι συντάξεις.

Λέτε να νόμισε ότι μπούκαραν στη Βουλή και την κατέλαβαν οι συνταξιούχοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου