Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Απαράδεκτη συμπεριφορά βουλευτή

. Κ. Ώρα δώδεκα το μεσημέρι και στην πλατεία Καραϊσκάκη παραλίγο να γίνει του Καραϊσκάκη, τελικά, όμως, έγινε του… Άρη ,όχι του Βελουχιώτη αλλά του Αγρινιώτη!

Δύο άνδρες της ομάδας Ζ είδαν τον οδηγό ενός αυτοκινήτου να περνά και κορδωτός κορδωτός να μιλά στο κινητό του. Του έκαναν σήμα να πιάσει δεξιά και, όταν εκείνος άκουσε για το πρόστιμο και για την αφαίρεση διπλώματος, έγινε «Τούρκος».

Ανέβασε τον τόνο της φωνής του, απειλώντας θεούς και δαίμονες.

«Μα κύριε, εσείς ψηφίσατε αυτούς τους νόμους και 'μεις τους εφαρμόζουμε», απάντησε ο ένας αστυνομικός στον συγκοινωνιολόγο και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Βελισσάρη Λιαροκάπη, λόγια που έβγαλαν τον κύριο Άρη εκτός εαυτού.

«Και πώς μου μιλάτε εμένα έτσι; Παλιόπαιδα, θα σας δείξω εγώ!» ήταν η οργισμένη απάντηση του πρώην βουλευτή.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί επικαλέστηκαν τη μαρτυρία ενός καταστηματάρχη που είδε όλη τη σκηνή.

«Είσαι ρουφιάνος και καταδότης» είπε στον μάρτυρα ο πρώην βουλευτής, προσπαθώντας να τον αποθαρρύνει και να του κλείσει το στόμα, καθώς τον έβλεπε να παίρνει το μέρος των αστυνομικών.

Ο Βελισσάρης Λιαροκάπης αρνήθηκε να υπογράψει την κλήση. Ωστόσο, μία ώρα αργότερα και αφού είχε ηρεμήσει, κατάλαβε, προφανώς, το λάθος του και, παίρνοντας τηλέφωνο στην αστυνομία, διευκρίνισε πως θα πληρώσει το πρόστιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου