Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010

Αναζητούνται μάρτυρες τροχαίου δυστυχήματος

Η οικογένεια του 39χρονου Νικόλαου Χριστιανού, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στις 5 Φεβρουαρίου 2010 στην οδό Πειραιώς 78, αναζητά αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού συμβάντος. Ο άτυχος άνδρας επέβαινε σε μοτοσυκλέτα, η οποία προφανώς συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που - όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε - του έκοψε το χέρι. Ο οδηγός του οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο δεν σταμάτησε να βοηθήσει. Τον παράτησε ακρωτηριασμένο στη μέση του δρόμου και εξαφανίστηκε. Αν είδατε ή γνωρίζετε κάτι για το συμβάν, επικοινωνήστε με την οικογένεια του εκλιπόντος στα τηλέφωνα: 6945314022 - 6944035377

1 σχόλιο:

 1. Προς το Blog σας

  Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
  Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
  Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

  Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

  www.ksipnistere.blogspot.com
  www.ksipnistere.gr

  Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή