Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ 26ΧΡΟΝΗ! 2ος ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ! ΤΑ ΜΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟΥΣ 2 ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΩΣ ΕΝΑΝ!!!

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΕΑΡΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ!

ΤΑ ΜΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ 2 ΣΕ ΕΝΑΝ!!!

ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.

ΕΧΘΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΙΣΜΗΝΗΣ (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ) ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ (κλικ εδώ) ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΙΑΣΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ.

ΧΘΕΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΙΣΜΗΝΗΣ.

ΛΑΘΟΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΝΕΑΡΗ ΒΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ.

ΑΥΤΗ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΔΩΜΑ.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ!!!! ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΟΔΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ! ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΕΧΘΕΣ

Ώρες τρόμου έζησε μια γυναίκα χθες, λίγο μετά τις 12 τη νύχτα, ενώ βρισκόταν επί της οδού Ισμήνης 10 στο Περιστέρι.Ένας Πακιστανός με τη χρήση βίας την ακινητοποίησε και τη μετέφερε σε δώμα, όπου διαμένει με έτερο ομοεθνή του. Οι δύο αλλοδαποί, αφού ενήργησαν σε βάρος της ασελγείς πράξεις, της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ.Στη συνέχεια διέφυγαν και αναζητούνται από την αστυνομία.(πηγή, πηγή)

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ

Εφιαλτικές στιγμές κατήγγειλε ότι πέρασε μια 26χρονη κοπέλα από την επαρχία που ήρθε στην Αθήνα για να επισκεφτεί φίλη της στο Περιστέρι. Ο ένας από τους δράστες -όπως ισχυρίζεται η κοπέλα- την άρπαξε από στάση λεωφορείου και την οδήγησε στο διαμέρισμά του, όπου μαζί με τον συγκάτοικό του τη λήστεψαν και τη βίασαν.

Ο εφιάλτης της 26χρονης κοπέλας, που μένει μόνιμα στον Ωρχομενό Βοιωτίας, ξεκίνησε λίγο πριν από τις έντεκα προχθές το βράδυ, ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου. Ξαφνικά, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, την πλησίασε ένας μεσήλικος άντρας, ο οποίος εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ήταν μόνη στη στάση, την άρπαξε και απειλώντας την πως εάν δεν έκανε ό,τι της έλεγε θα της έκανε κακό, την οδήγησε σε δώμα που βρίσκεται σε ταράτσα μονοκατοικίας στο Περιστέρι, μόλις δεκαπέντε μέτρα μακρύτερα από τη στάση. Εκεί αρχικά τής άρπαξε τα 180 ευρώ που είχε πάνω της και στη συνέχεια τη βίασαν τόσο ο ίδιος όσο και ο 22χρονος συγκάτοικός του. Παρά τη δεινή της θέση, βρήκε, όπως διηγιόταν αργότερα, το κουράγιο να αντιδράσει, να ξεφύγει από τα χέρια των βιαστών της και να βγει στο δρόμο, όπου άρχισε να ζητάει βοήθεια.

Γειτόνισσα διπλανής μονοκατοικίας την άκουσε να τρέχει στη σκάλα για να ξεφύγει από τους βιαστές της. «Η σκάλα από το δώμα ακουμπά στο τοίχο μου. Ακουσα την κοπέλα να τρέχει, όπως άκουσα και νωρίτερα διάφορους θορύβους, κατάλαβα λοιπόν ότι κάτι συνέβαινε» μας λέει η κ. Ελένη, η γυναίκα που τηλεφώνησε στην Αμεση Δράση, και προσθέτει: «Είδα την κοπέλα να χτυπά σε διπλανή πόρτα και να φωνάζει “βοήθεια, με βίασαν”. Μέχρι να έρθει η αστυνομία μού είπε ότι ήρθε από το χωριό της να επισκεφτεί μια φίλη της, αλλά έχασε το λεωφορείο. Ενώ λοιπόν περίμενε το επόμενο, της επιτέθηκαν οι δύο Πακιστανοί που ήρθαν πέρσι μετά της Παναγιάς, τον Αύγουστο. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνουν, έφευγαν όμως κάθε πρωί και γύριζαν το απόγευμα».
Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο τμήμα της περιοχής, όπου κατήγγειλε την περιπέτειά της. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί πήγαν στο δώμα και συνέλαβαν τους δύο Πακιστανούς, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ληστείας και του βιασμού.

ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ

2 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ 2 ΣΕ ΕΝΑΝ

ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ

(θα κάνουμε έρευνα και γι αυτό τ0 περιστατικό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου