Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΣΠΙΤΙ ΠΑΠΑ,ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ

Πριν λίγο διάστημα Αλβανοί ληστές μπήκαν σε σπίτι ιερέως, κάπου στην Κινέττα. Πρόκειται για αγρόκτημα με αρκετά ζώα στο οικόπεδο. Ένα πρωί που έλειπε η οικογένεια και ήταν μόνος ο πατέρας του παπά στο σπίτι, μπήκαν στο οικόπεδο οι Αλβανοί και τον περίμεναν να τελειώσει το τάϊσμα των ζώων που είχε η οικογένεια στο πίσω μέρος του οικοπέδου. Όταν πήγε να μπει ο παππούς στο σπίτι, βγήκαν οι Αλβανοί από το σημείο που είχαν κρυφτεί και του κόλλησαν ένα όπλο στον κρόταφο!
Τον έβαλαν με το ζόρι μέσα, τον χτύπησαν στο σώμα, στο κεφάλι και στο πρόσωπο για να τους δώσει τα λεφτά. Πάνω στην πάλη (ο παππούς είναι καλοστεκούμενος) βγήκε η κουκούλα του ενός και ο παππούς αναγνώρισε έναν Αλβανό που είχε δουλέψει πριν τρία χρόνια στο ίδιο το σπίτι του παπά και στο απέναντι σπίτι!!! Μάλιστα τους τον είχε συστήσει ο γείτονας, τον οποίο είχαν ληστέψει κατά τον ίδιο τρόπο πριν ένα χρόνο!!!
Πήραν κάποια χρήματα που βρήκανε, άδειασαν το πορτοφόλι του παππού, του πήραν το ρολόϊ του ενώ δεν είδαν τα χρήματα που είχε αφήσει σε φάκελο ο παπάς για να εξοφλήσει κάποια υποχρέωσή του και ήταν μπροστά στα μάτια τους. Αφού δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τη λεία τους, προσπάθησαν να βγάλουν το δαχτυλίδι που έχει ο παππούς στο δάχτυλό του και έχει σφηνώσει τουλάχιστον 20 χρόνια. Επειδή δεν έβγαινε με τίποτα, ο ένας Αλβανός άρπαξε μαχαίρι να του κόψει το δάχτυλο.!!!
Ένας έντονος θόρυβος από το δρόμο έτρεψε σε φυγή τους δύο ληστές, αφού συνεννοήθηκαν στη γλώσσα τους κι ο παππούς γλύτωσε το δάχτυλο αλλά όχι το ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη από το σοκ.
Σημειώνω ότι ο σκύλος του αγροκτήματος είχε δηλητηριαστεί μία μέρα πριν και ο σκύλος του γείτονα επίσης μια μέρα πριν τον ληστέψουν.
Οι Αλβανοί κακοποιοί διαφεύγουν της σύλληψης. Σύμφωνα με μαρτυρίες δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα ενώ δούλευαν καθημερινά. Ωστόσο τους αποδίδεται ένας αριθμός ληστειών που είχαν γίνει στην περιοχή με τον ίδιο τρόπο δηλητηριάζοντας σκυλιά 1-μέρες πριν. Οι Αλβανοί κάνουν τις δουλειές τους κρυφά παρουσιάζοντας άλλο πρόσωπο στην κοινωνία για να ξεγελάνε.
Αυτοί είναι οι αυριανοί «Έλληνες πολίτες».
Ντροπή σε αυτούς που αφήνουν να μετατρέπεται η χώρα μας σε άντρο Αλβανών και κάθε εθνικότητος κακοποιών. Το τραγικά αστείο της υπόθεσης είναι ότι θέλουν να τους κάνουν και «Έλληνες πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου