Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010

34ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ 74ΧΡΟΝΗ

Βαριές «καμπάνες» περίμεναν τους τρεις αλλοδαπούς κατηγορουμένους στην υπόθεση του βιασμού και της ληστείας σε βάρος της 74χρονης από το Βυζάρι Αμαρίου πριν από ακριβώς ένα χρόνο. Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 17 Φεβρουαρίου 2009 στο Βυζάρι, στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας, που ζούσε μόνη της.
Γύρω στις 11 το βράδυ, οι δύο άντρες εισέβαλαν στο σπίτι της, την ακινητοποίησαν και μάλιστα τύλιξαν γάζες σε ολόκληρο το κεφάλι της, με αποτέλεσμα η 73χρονη να μην μπορεί να τους δει. Στη συνέχεια, ο ένας από αυτούς έκανε πράξη τα αρρωστημένα σχέδια του, καθώς την κακοποίησε σεξουαλικά.
Αμέσως μετά, κρατώντας με δύναμη ακινητοποιημένη τη γυναίκα, οι δύο άντρες έκαναν άνω – κάτω το σπίτι, πήραν ό,τι πολύτιμο βρήκαν, κάποια χρυσαφικά και 350 ευρώ, και εξαφανίστηκαν. Συνελήφθησαν μία ημέρα μετά, μαζί με τον τρίτο συνεργό τους, ο οποίος κρατούσε “τσίλιες” όσο εκείνοι βρίσκονταν μέσα στο σπίτι της ηλικιωμένης.
Η τοπική κοινωνία είχε συγκλονιστεί από το γεγονός, ιδιαίτερα μάλιστα του βιασμού σε βάρος μίας ηλικιωμένης γυναίκας από τον ένα εκ των δραστών.

πηγη:egklmatikotita blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου